Acropolis Rally

28/5/06

Ξεκινάει το Acropolis την Πέμπτη με την υπερειδική στο Ολυμπιακό στάδιο.
Φέτος όλες οι ειδικές διαδρομές είναι στα βουνά γύρω απο την Αθήνα.
Φυσικά και θα είμαι εκεί, το καλύτερο ράλι στον κόσμο είναι εξάλου, θα μαζευτούμε η παλιοπαρέα και θα πάρουμε τα βουνά να χαζέψουμε τα θηρία να παλεύουν με τα χρονόμετρα στα γκρέμια.
Όπως κάθε χρόνο ετσι και φέτος δεν θα λείπουν και οι ηλίθιοι της υπόθεσης, έχουν γίνει must πια.
Θα κάθονται όπου γουστάρουν, συνήθως στα πιο ακατάλληλα και επικίνδυνα σημεία,άσχετα αν κινδυνεύουν ή αν δε βλέπουν οι άλλοι, στ' αρχίδια τους αφού ο αγώνας γίνεται για πάρτη τους...
Θα ανοίξουν εκει τα τάπερ με τα κεφτεδάκια ή θα ανάψουν φωτιά να ψήσουν καμιά διακοσαριά σουβλάκια,θα ξεκοιλιαστούν και με κάμποσες μπύρες και αφού δουν τα πρώτα αυτοκίνητα θα σηκωθούν να φύγουν άσχετα αν ο αγώνας θα συνεχίζεται. Είπαμε στ' αρχίδια τους!
Πίσω θα αφήσουν τα σκουπίδια τους βέβαια, σιγά μωρέ τι έγινε, και αν τους μιλήσει και κανένας θα τον στολίσουν αναλόγως.
Στο δρόμο θα είναι οι βασιλείς της ασφάλτου, αλοίμονο αν βρεθεί κανένας πιο αργός οδηγός μπροστά τους, με ύφος ξινίλας, απαξίωσης και εν μέσω χριστοπαναγίας θα κάνουν προσπεράσεις και ελιγμούς οι "παγκόσμιοι πρωταθλητές", με στύλ "Ι am the king of the world ".
Κάθε χρόνο η ίδια εικόνα και οσο κι αν είναι λίγοι αυτοί, καταφέρνει και μας χαλάει.
Γιατί ρε φίλε δεν κάθεσαι στον καναπέ σου να το απολαύσεις κιόλας, χωρίς να κουραστείς;
Ασε εμάς τους υπόλοιπους που γουστάρουμε ... πάμε για το πάθος μας, για την τρέλλα μας, πάμε να φάμε σκόνη,να κουραστούμε, να ιδρώσουμε, πάμε να θαυμάσουμε ανθρώπους και μηχανές να παλεύουν με τις κρυμένες κοτρώνες σε τρελές ταχύτητες στην άκρη του γκρεμού.
ΟΥΣΤ ΡΕ....

posted by Gordon at 8:34 μ.μ. | Permalink |

[ back home ]

Comments for Acropolis Rally
Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια με τους γνωστούς μ.....ες! Τους έχω βαρεθεί πραγματικά. Λόγω διαμονής στη Λαμία σχεδόν κάθε χρόνο παρακολουθώ αρκετές ειδικές και οι εν λόγω 'κύριοι' είναι υπαίτιοι και για αρκετά ατυχήματα. Μακάρι να λείψουν από κάποια στιγμή κι έπειτα...

my very bst,ta xwria pou anakalyptame akolouthwntas tis eidikes.vlpe pavliani aspoume.
olaftaprinmekerdiseikatakratos i xaplwstra
mponzour & alonzanfandelapatri

lamiotis, μακάρι να αποκτήσουν συνείδηση και να καταλάβουν οτι μας δυσφημούν και ως χώρα εκτός των άλλων, αυτοί οι κύριοι...

mmg, τα χωριά όπως λες αλλά και τις ταβέρνες βεβαίως βεβαίως...
kalhevdomadanaxete...

egw pantws dn exw paei ....kai oute 8elw na paw...kserw apop taxuthta kai pws einai na gkazwneis xwris deiktes asfaleias kai dn einai oti kalutero..apenantias einai polu hli8io par olo pou exeis to ais8hma tou tromou tou fobou kai apisteuths adrenalinhs kai na karagoustareis!alla ntaks...@@!
gordon:( dn mporw na thn balw thn pic etsi opws mou pes dn mpainei kai einai k jbg gamwto :( snif snif

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Συμφωνούμε οσον αφορά τους αυτοσχέδιους αγώνες στο δρόμο. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι εντελώς διαφορετικά, ολα γίνονται με απόλυτη ασφάλεια για αυτό έχουν γίνει τόσο λίγα θανατηφόρα ατυχήματα εξάλλου.Αν πας μια φορά είμαι σίγουρος οτι θα σου αφήσει καλές εντυπώσεις.

Σχετικά με τη φωτο κάτι δεν κάνεις σωστά.
Πατάς new post ανεβαζεις τη φωτο που θελεις, πατάς edit html, κανεις copy στο http//:..φωτο..jpg. Πατάς post και μετά πας edit my profile και κάνεις paste στο πλαίσιο url. Αυτό είναι, κάνεις save και είσαι έτοιμη...Try again

το Σ/Κ έχει τρακντέι στα μέγαρα...
καιρός να αγριέψουν τα ντουκάτι..

Ducati super akougetai...

thx για τη συμβουλή για τη διόρθωση του link. Eύκολο ακούγεται.

Η Φωτό Μου
Όνομα:
Τοποθεσία: Greece

Οτι γουστάρω είμαι... μπαα!!!


Links




Web This Blog
Credits
Distributed by:

Powered by Blogger