Vive le vizians

19/10/06



Στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι φέτος, παρουσιάζονται πολλά νεα μοντέλα με τεχνολογία αιχμής που ενθουσιάζουν το κοινό και μαγνητίζουν τα βλέματα, ξυπνώντας κρυφούς πόθους.
.
Πολλά μοντέλα με αυξημένες διαστάσεις, όπως αυτό στη φωτογραφία, εντυπωσιάζουν με τη δομημένη σύνθεση όγκων απο γραμμές και καμπύλες κάνοντας το ολο σύνολο να δείχνει φοβερά ελκυστικό.

Το συγκεκριμένο απευθύνεται αυστηρά σε ένα νεανικό κοινό με ιδιαίτερες απαιτήσεις και ικανότητες κυρίως.
.
Θεωρείται παρακινδυνευμένο για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας καθώς οι ιδιαίτερες απιτήσεις του το καθιστούν απαγορευτικό εως ανθυγιεινό.
Αναμφίβολα είναι αποτέλεσμα γονιδιακής κληρονομιάς αλλά και σοβαρής φροντίδας ...

.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και απο την Ελληνική Αστυνομία σε μια ελαφρώς τροποποιημένη έκδοση, σε μια προσπάθεια πάταξης του εγκλήματος κάτω απο μια νεα βάση...

posted by Gordon at 9:11 π.μ. | Permalink |

[ back home ]

Comments for Vive le vizians
XA!

NA PAME K MEIS AN EINAI:D

Τι να κάνεις εκεί ρε Καραμήτρο;

;p

axaxaxaxxx!!!

na prostateuoume tous antres nte!
:D

Πάντως εγώ γέλασα πολύ με τον τίτλο:
le vizians

Σαν να λέμε λαικά "τα βυζά"

μουχαχα

Χαχαχα γελάω και μόνο στην σκέψη ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από την αστυνομία!
Φαντάσου μια πορεία συνταξιούχων, τρελλαμένων από την πείνα με άγριες διαθέσεις να κατευθύνονται στο υπουργείο Οικονομικών...ξαφνικά, μια διμοιρία από τέτοια "όργανα" πλησιάζει και σκορπίζεται ανάμεσα στους παππούδες, τα υπόλοιπα τα αφήνω στην φαντασία σας (και των παππούδων)!

sorry,de mporesa na ta dw oloklira-mou teleiwsan ta matia

Φονικά όπλα :)

Έκτατο Παράρτημα:

Ποιός γνωστός Εκδοτικός Οίκος "χρηματοδοτεί" τους Funel;

Εφημερίς: Η Αλήθεια (έκτακτο παράρτημα).

Υπέρτιτλος: Όταν οι εκδότες φοράνε "φανέλες".

Τίτλος: Ποιός γνωστός Εκδοτικός Οίκος "χρηματοδοτεί" τους Funel;

Υπότιτλος: Φέρονται και άγονται οι Έλληνες bloggers.

Θέμα: Χειραγώγησις Χρηστών Διαδικτύου.

Χρονικό: Καλοκαίρι του 2005 - τώρα.

Θύτης: Εκδοτικός Οίκος (google with what you have and search for yourself...)

Κίνητρο: Αντιστροφή του αρνητικού κλίματος των πωλήσεων βιβλίου με συγκεκριμένο περιεχόμενο και αύξηση της κερδοφορίας.

Μέθοδος: Σκόπιμη φθορά του αντιπάλου με όχημα την ανελέητη σάτιρα και εξαναγκασμό του σε κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς, ώστε να εκτεθεί ανεπανόρθωτα στο κοινό. Αποκάλυψη της μηνυτήριας αναφοράς, λίγο πριν την διοργάνωση του IGF (Internet Governance Forum) και παρά το γεγονός ότι κατατέθηκε προ 5 μηνών, ώστε να μεγιστοποιηθεί το κέρδος.

θύματα: Εσείς! Με την άκριτη και άκρως προβλέψιμη διάδοση των πληροφοριών που σας δόθηκαν, "όλως τυχαίως".

Ηθικό δίδαγμα: Η ελευθερία, εκτός από τόλμη, θέλει και κρίση.

Η φαινομενικά αθώα διαδικτυακή σάτιρα μιας ομάδας νέων ανθρώπων στο πρόσωπο ενός τηλε-"ευαγγελιστή"-πωλητή βιβλίων, εδώ και περίπου ένα χρόνο, δεν είναι και τόσο αθώα τελικά. Η ομάδα έμμεσα εξυπηρετεί συμφωνημένα εκδοτικά συμφέροντα γνωστού οίκου. Παραδόξως, υπάρχει και περίφημη εκδοτική ανακοίνωση στο διαδίκτυο που πέρασε απαρατήρητη (google for it, προσέξτε τα ψιλά γράμματα).

Όσον αφορά τον Τσιπρόπουλο, αφότου μηνύθηκε από τον Λιακόπουλο προσεγγίστηκε από τον εν λόγω εκδοτικό οίκο και συμφώνησε να αποσιωπήσει προσωρινά το γεγονός, αποκαλύπτοντάς το λίγο πριν την έναρξη του IGF, ώστε να δημιουργηθεί ντόρος (με την ευγενική χορηγία βέβαια των ανυποψίαστων bloggers). Αυτό όμως που παρέλειψε να αναφέρει ο Τσιπρόπουλος εχθές είναι ότι έχει ήδη στην κατοχή του αντίγραφα ασφαλείας του σκληρού δίσκου, καθώς είναι εγγεγραμμένο μέλος on-line εταιρείας παροχής υπηρεσιών data back-up (google for it, τον διαφημίζει η ίδια η εταιρεία).

Όσα γνωρίζω, τα γνωρίζω εκ των έσω, αλλά δημοσιογράφος δεν είμαι ούτε φιλοδοξώ να γίνω, ούτε πρόκειται να εκτεθώ δημοσίως διακινδυνεύοντας την εργασία μου. Ήδη εκτίθομαι καθώς τα στοιχεία της συνδεσής μου είναι εύκολα προσπελάσιμα σε τρίτους και δεν έχω κανένα προσωπικό κέρδος από την αποκάλυψη αυτή, ώστε να επιμείνω.

Όποιος κόπτεται περί ελευθερίας έκφρασης στο διαδίκτυο, χειραγώγησης και δικαιοσύνης, στην Ελλάδα του 2006, ας αναζητήσει πληροφορίες μέσω διαδικτύου και ας αποκαλύψει τη συγκάλυψη που επιχειρείται, εν αγνοία σας. Άλλωστε, οι εκδοτικοί οίκοι είναι λίγοι και οι ISP ακόμα λιγότεροι. Σχεδόν όλα τα στοιχεία βρίσκονται στη διαθεσή σας μέσω google και είναι επιβεβαιώσιμα με λίγα μόνο τηλεφωνήματα. Στο χέρι σας είναι.

Η Φωτό Μου
Όνομα:
Τοποθεσία: Greece

Οτι γουστάρω είμαι... μπαα!!!


Links




Web This Blog
Credits
Distributed by:

Powered by Blogger